Bouwbedrijf Goossens-Melgers

Over Bouwbedrijf Goossens-Melgers

Goossens-Melgers is een vakkundig en veelzijdig bouwbedrijf.
Wij zijn thuis in de utiliteits- en woningbouw en ontwikkelen aansprekende bouwprojecten in de regio Gelderland. We realiseren zowel nieuwbouw als verbouwing of renovatie van bestaande bouwwerken. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in bijzondere projecten zoals de bouw van zwembaden voor particulieren.

Bedrijfspanden

We zijn gespecialiseerd in de bouw van bedrijfspanden. In de utiliteitsbouw draait het om functionaliteit. We werken hiertoe samen met de opdrachtgever, architect, installateurs en andere betrokkenen.
De gunstige prijs-kwaliteitverhouding, de toepassing van uitstekende materialen en de vakkundigheid spreekt veel opdrachtgevers aan.

Woningen en zwembaden

We bouwen fraaie woningen waar u met plezier in woont. Hierbij bouwen we niet alleen, maar ook nemen we u zorgen uit handen door onze contacten met overheidsinstanties en welstandcommissies. We werken samen met gerenommeerde architecten, maar ook beschikken wij zelf over de nodige kennis en ervaring om één en ander in eigen beheer uit te voeren. Lekker zwemmen in uw eigen bad? Vraag ons naar de mogelijkheden, want met onze kennis en ervaring in betonnen zwembaden zijn we dè specialist.

Kwaliteit

Bij onze werkzaamheden houden we het kostenplaatje nauwlettend in het oog en ook krijgen milieu-, Arbo- en kwaliteitszorg de aandacht die ze verdienen.

Bekijk onze bouwprojecten

Woonhuis te Hengelo

Status: Werk in uitvoering

Bekijk dit project

Rabelink Doetinchem

Status: Werk in uitvoering

Voor Rabelink Doetinchem realiseert bouwbedrijf Goossens-Melgers de uitbreiding van de opslaghallen, crossdocken en kantoren.

Bekijk dit project

Vrijstaande woning Doetinchem

Status: Gerealiseerd

Deze vrijstaande nieuwbouw woning is onderdeel van Plan de Vijverberg in Doetinchem. Bouwbedrijf Goossens-Melgers is, naast deze vrijstaande villa, ook aangesteld voor het bouwen van een volgende villa in dit plan.

Bekijk dit project
Bel: 0575 - 46 33 81 Onze contactgegevens