Over ons Wij zijn Bouwbedrijf Goossens-Melgers

Wij zijn een vakkundig en veelzijdig bouwbedrijf uit de Achterhoek met een dito mentaliteit; afspraak is afspraak en we zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

Wij zijn thuis in de utiliteits- en woningbouw en ontwikkelen aansprekende bouwprojecten voornamelijk in de regio Gelderland. We realiseren zowel nieuwbouw als verbouwing of renovatie van bestaande bouwwerken. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in bijzondere projecten zoals de bouw van zwembaden voor particulieren.

Bedrijfspanden

We zijn gespecialiseerd in de bouw van bedrijfspanden. In de utiliteitsbouw draait het om functionaliteit. We werken hiertoe samen met de opdrachtgever, architect, installateurs en andere betrokkenen. De gunstige prijs-kwaliteitverhouding, de toepassing van hoogwaardige materialen en de vakkundigheid spreekt veel van onze opdrachtgevers aan.

Woningen

We bouwen fraaie woningen waar je met plezier in woont. We bouwen niet alleen. Ook nemen we je zorgen uit handen door onze contacten met overheidsinstanties en welstandcommissies. We werken samen met gerenommeerde architecten, maar ook beschikken wij zelf over de nodige kennis en ervaring om projecten in eigen beheer uit te voeren.

Zwembaden

Lekker zwemmen in je eigen zwembad? Vraag ons naar de mogelijkheden, want met onze kennis en ervaring in betonnen zwembaden zijn we dé specialist.

0
%

Scherpe, eerlijke prijzen

0
VAKMENSEN

In vaste dienst

0
BOUWWERKEN

Succesvol opgeleverd

0
JAREN

Ruime ervaring

BETROUWBARE VAKMENSEN Onze vakmensen werken in vaste dienst

Dat vinden niet alleen wij een groot voordeel; onze klanten natuurlijk ook. Onze bouwmannen hebben jarenlange ervaring en hebben aan een half woord genoeg.

Wij streven altijd naar het hoogst haalbare resultaat

We werken intensief samen met gerenommeerde architecten en leveranciers van kwaliteitsproducten. Zo kunnen we het beste resultaat voor onze klanten garanderen.

Hoge kwaliteit

Strakke, maar haalbare tijdsplanningen

Moderne techniek

Van ontwerp tot realisatie

Wat onze klanten over ons vertellen Recensies